NUIA TRAINER(S)

Een goede voetbal academy valt en staat met goede trainers!

Onze NUIA trainers zijn ervaren jeugdtrainers. Je herkent een NUIA trainer aan zijn enthousiasme, gedrevenheid en passie voor het spel!

De trainers gaan er tijdens de trainingen op zondag helemaal voor: met afwisselende oefeningen, werken we aan technieken met o.a. nieuwe apparatuur. Dit allemaal met de intentie om de spelers nog beter te laten voetballen.

Elke NUIA trainer kan zich volgen in de visie van de NUIA voetbal academy, en leveren een bijdrage aan de kwaliteit en het verder realiseren van onze doelen.

Wie zijn onze NUIA trainers?

Al onze NUIA trainers zijn divers en hebben verschillende achtergronden. Maar beschikken allemaal over de volgende competenties:

 1. Prestatiemotivatie & enthousiasme
  Motiveert en coacht de spelers met een positieve houding en humor.
 2. Sociaal gedrag
  Is goed in het individueel contact leggen en verbinden met de spelers, de ouders/ verzorgers en de leden van de organisatie.
 3. Verantwoordelijkheid & kwaliteit
  Maakt en handhaaft afspraken. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen gebaseerd op spelplezier, tactiek, technische vaardigheid en conditie.
 4. Stabiliteit & vertrouwen
  Is de stabiele en vertrouwde factor voor de spelers.

Geïnteresseerd om het NUIA team te versterken?

Ben jij een jeugdtrainer en herken je jezelf in onze competenties? Of ben jij enthousiast en gemotiveerd om als begeleider aan de slag te gaan? Dan horen we graag van jou via het contactformulier.