NUIA TRAINING NL

NUIA trainingen zijn elke zondag bij sportcomplex Vaart in Alkmaar en is voor jongens en meiden van 5 tot 14 jaar.

Een NUIA training duurt meestal één tot drie uur per week op zondag. Zodra een speler is ingeschreven, krijgt deze de exacte tijden toegestuurd.

Bij aanvang van de NUIA trainingen wordt elke speler ingedeeld op basis van leeftijd en zijn/ haar technische, tactische en fysieke vaardigheden.

En dan gaan onze jeugdtrainers aan de slag met het aanleren van dezelfde oefeningen en tactieken die Europese topclubs gebruiken voor de ultieme voetbalervaring!

NUIA training richt zich verder op dribbelen, passen, schieten en balcontrole. Aan het einde van een NUIA training heeft je kind lekker gesport en vast en zeker nieuwe vrienden hebben gemaakt.

NUIA trainingsmateriaal

Naast de basisspullen die je bij een voetbaltraining kan verwachten, beschikt NUIA over twee toppers op het gebied van interactief trainingsmateriaal: “SmartGoals” en “Ball Launcher”.
Diverse topclubs zoals AJAX, Feyenoord en Europese topclubs maken hier ook gebruik van.

SmartGoals

SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. Hierdoor train je zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid en overzicht.

SmartGoals kunnen bijhouden hoe snel elke speler is en hoeveel er wordt gescoord. Leuk als competitie-element in trainingen. Wie haalt de hoogste score?

Ball- Launcher

Voor intensieve techniektraining is het nodig dat een speler of keeper veel ballen ontvangt met de juiste snelheid en richting. De Ball Launcher kan meer dan 200 ballen per uur met de juiste snelheid, richting en hoogte produceren. Op deze manier trainen we bij NUIA optimaal.